Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Берестечківська міська громада отримала грант від Інвестиційної платформи сусідства ЄС (NIP) в рамках впровадження програми «Енергоефективність громадських будівель в Україні» (UPBEE)

Дата: 30.04.2024 10:44
Кількість переглядів: 156

Берестечківська міська громада отримала грант від Інвестиційної платформи сусідства ЄС (NIP) в рамках впровадження програми «Енергоефективність громадських будівель в Україні» (UPBEE)
 
Наша міська громада приймає актину участь у програмі Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) «Енергоефективність громадських будівель в Україні» (UPBEE), яка є рамковою кредитною угодою між ЄІБ та Україною на суму 100 млн євро, націленою насамперед на малі та середні муніципалітети, які досі не мали можливості здійснювати заходи з підвищення енергоефективності.
Для підтримки реалізації програми UPBEE наше місто отримало грант від Інвестиційної платформи сусідства ЄС (NIP), який надається, серед іншого, на розроблення проектної документації для виконання робіт з термомодернізації закладу загальної середньої освіти Берестечківський ліцей (вул. Козицька, 16).
З метою вибору професійного підрядника компанія «НТЮ Інтернешнл/АС», як є консультантом технічної допомоги впровадженню програми UPBEE, уповноваженим ЄІБ, був успішно проведений тендер і визначено переможця. Цим переможцем став консорціум у складі ТОВ «Житомирська архітектурно-планувальна майстерня», ТОВ «Житомирська універсальна компанія», ФОП Болейко Д.О. та ФОП Пославський О.А.
Представник консорціуму ТОВ «Житомирська архітектурно-планувальна майстерня» вже розпочав ознайомлення з об’єктами за договором. Очікувана тривалість надання послуг проектувальника - п'ять місяців, з яких чотири місяці на проектування та один місяць на експертну оцінку розробленої проектної документації. Контроль з виконанням робіт здійснює компанія «НТЮ Інтернешнл/АС» та Берестечківська міська рада.
Впровадження проєкту термомодернізації дозволить Берестечківській міській громаді значно покращити умови перебування дітей та молоді у ліцеї, скоротити витрати за паливно-енергетичні ресурси та покращити екологічний стан міста.

Представник консорціуму Д.О.Болейко та голова Берестечківської міської територіальної громади І.Т. ГРУДЗЕВИЧ підписали Договір на розроблення проєктної документації для виконання робіт з термомодернізації будівлі Берестечківського ліцею за програмою UPBEE.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь