Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ПРИДБАЛИ ГЕНЕРАТОРИ ДЛЯ ЗСУ

Дата: 19.09.2022 11:02
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

Берестечківська громада регулярно допомагає українським військовим, відправляючи вантажі з гуманітарною допомогою на території, де ведуться активні бойові дії. Таким чином до місця призначення волонтери доставляють продукти харчування, одяг, медикаменти, засоби гігієни та речі, необхідні нашим захисникам на фронті.

З метою підтримки земляків, які боронять Україну від ворога, напередодні Дня Незалежності України у громаді пройшла мистецько-патріотична благодійна акція. Працівники Центру культури та національної пам’яті і Центру музично-естетичної освіти школярів Берестечківської міської ради відвідали кожен населений пункт громади з концертною програмою. Для жителів двох десятків сіл і містечка лунали патріотичні пісні у виконанні учасників народного аматорського гурту «Берест» Берестечківського ЦБК (Михайло Друзюк, Тетяна Романюк, Віктор Коринецький, Микола Маслічук), а також солістки гурту «Бонус Трек» Юлії Дергай. У результаті на потреби Збройних Сил України вдалося зібрати кошти в розмірі 173 100 гривень!

Добре поміркувавши, яким чином належало б розпорядитися благодійними внесками громади, було вирішено на частину з них закупити генератори та газові балони з пальниками для приготування їжі в екстремальних умовах.

Цими днями волонтери вчергове відправилися на передову до наших хлопців. Крім необхідних речей вони передали землякам непохитну віру жителів громади на краще й разом із тим надихнули впевненістю, що спільними зусиллями обов’язково здолаємо ненависного ворога, адже Україна – це ми! І ми непереможні!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь