A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

У БЕРЕСТЕЧКУ ПРОВЕЛИ СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.06.2022 10:42
Кількість переглядів: 987

24 червня у приміщенні Центрального Будинку культури відбулася позачергова девятнадцята сесія Берестечківської міської ради восьмого скликання.

Після звучання державного Гімну присутні традиційно вшанували хвилиною мовчання память полеглих Героїв України.

План роботи пленарного засідання оголосив міський голова Ігор Грудзевич. Питання, винесені на порядок денний для розгляду, були затверджені шляхом голосування.

Про внесення змін до рішення сесії Берестечківської міської ради від 07.12.2021р.№15-8/2021 «Про бюджет міської територіальної громади на 2022 рік» проінформувала начальниця відділу фінансів та інвестицій Берестечківської міської ради Валентина Ковальчук. Вона повідомила присутнім про перерозподіл вільного залишку коштів на 01.01.2022 року та на які потреби вони були спрямовані. Зокрема 100 тис. грн. було виділено на оплату енергоносіїв КП «Берестечківська міська лікарня» й 50 тис. грн. на ремонт кабінетів цього ж закладу. На придбання твердопаливних котлів та комплектуючих до них для ЗДО «Сонечко» села Перемиль і ЗДО «Ромашка» села Мерва виділили 670 тис. грн. Кошти в розмірі 530 тис. грн. спрямували на оновлення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти громади, що в основному – на ремонт обладнання споруд цивільного захисту (укриття). Також виділено 100 тис. грн. для придбання будівельних матеріалів на ремонт споруди цивільного захисту (укриття) Берестечківського Центрального Будинку культури. Зокрема, передбачені кошти в сумі 18, 308 тис. грн. на придбання генератора для територіальної оборони Берестечківської міської ради.

Окремим питанням було затверджено встановлення місцевих податків і зборів на території Берестечківської міської ради з 01.01.2023 року.

В ході сесії із питанням про передачу коней із комунальної власності Берестечківської міської ради у комунальну власність Волинської обласної ради виступив начальник відділу юридичного забезпечення, організаційної роботи, документообігу та управління комунальним майном Олег Якимчук. У результаті голосування було ухвалено рішення передати із комунальної власності Берестечківської міської ради у комунальну власність Волинської обласної ради двох коней із подальшою передачею їх на баланс Берестечківського психоневрологічного інтернату для користування ними в підсобному господарстві установи.

Про затвердження структури виконавчих органів влади, загальної чисельності апарату та її виконавчих органів у новій редакції проінформував міський голова Ігор Грудзевич. Присутні на засіданні депутати підтримали запропоновані рішення шляхом голосування.

У процесі пленарного засідання не оминули розгляду важливих земельних питань, зокрема, стосовно поновлення договору земельної ділянки та внесення змін до рішення сесії міської ради від 11.02.2022 року №16-51/2022, про що повідомив начальник відділу земельних ресурсів Володимир Горальський.

В ході обговорення питань, віднесених до категорії «Різне» порядку денного сесії, виступив Олег Якимчук, який наголосив на дотриманні вимог чинного законодавства в розділі протикорупційних заходів. Інформаційне повідомлення щодо ліквідації ЗЗСО «Смолявська гімназія» Берестечківської міської ради зачитала заступниця Берестечківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальниця відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Валентина Залевська.

Завершилося пленарне засідання спільним виконанням присутніми Державного Гімну України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь