Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ПОДАРУВАЛИ ДІТЯМ РАДІСТЬ

Дата: 01.06.2022 17:24
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей начальником служби у справах дітей Ольгою Градовою спільно з фахівцем зі соціальної роботи відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Центру надання соціальних послуг Берестечківської міської ради Юлією Киричук було відвідано дітей, які знаходяться на обліку служби, а також тих, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Щоб подарувати відчуття свята діткам міста Берестечка, сіл Старики, Перемиль, Буркачі, Мерва, Зелене, Новостав, Лобачівка й Горішнє, працівниці служби вручили їм подарунки, надані волонтерським центром при Берестечківській міській раді за сприяння заступниці Берестечківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальниці відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Валентини Залевської.

Не оминули увагою й дітвору з усієї громади, що зібралася цього дня на подвір’ї Центрального Будинку культури міста Берестечка для веселих змагань та ігор з нагоди свята, бажаючи кожному з них щасливого дитинства під небом незалежної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь