Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 30.05.2022 10:47
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

У неділю, 29 травня, за ініціативи ФК «Стир» міста Берестечка відбувся футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України.

У спортивних змаганнях, що відбулися на місцевому стадіоні, взяли участь чотири команди, зокрема, футбольна команда «Перемиль», «Новатор» села Смолява, «Стир» міста Берестечко та «Агропродукт» міста Горохів.

За підсумками всіх матчів перемогу в турнірі виборола команда міста Горохова. Другим місцем відзначилася команда села Перемиль, третім – міста Берестечка.

У результаті переможців змагання було відзначено кубком і грамотами. За здобуті друге і третє місця футбольним командам вручили грамоти й воротарські рукавиці.

– Берестечківська міська територіальна громада докладає чимало зусиль для допомоги українським військовим. Ми в свою чергу теж виявили бажання долучитися до цієї важливої справи, – зазначив тренер футбольної команди «Стир» міста Берестечко Анатолій Романовський. Подякував, зокрема, всім командам і їх представникам за підтримку, а присутнім – за активну громадянську позицію.

Зібрані на турнірі кошти в розмірі 4 130 гривень будуть використані на потреби Збройних Сил України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь