Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

У Берестечку попрощалися із загиблим героєм Андрієм Семеновичем

Дата: 13.05.2022 16:38
Кількість переглядів: 1068

Фото без опису

У Берестечку провели в останню земну дорогу військовослужбовця Андрія Семеновича, 04.10.1999 року народження.

11 травня жителі містечка й навколишніх сіл, стоячи на колінах та в жалобі схиливши голови, зустрічали Героя. На Майдані Соборності тужливо линуло “Плине кача”, а присутні, не в змозі стримати сльози, висловлювали слова співчуття батькам і родині загиблого.

Прощання з героєм відбулося 12 травня у Свято-Георгіївському храмі села Піски за участю священнослужителів Берестечківського округу Православної Церкви України.

Хлопець із псевдо «Док» проходив військову службу у 80-ій десантно-штурмовій бригаді. Побратими й усі, хто знав Андрія, цінували його за щирість, доброту та готовність завжди прийти на допомогу. Медик за освітою, 22-річний військовий врятував не одне людське життя, однак загинув, захищаючи територіальну цілісність України, в місті Бахмут Донецької області.

«Гірше смерті – це бути забутим…» – пригадують слова Андрія Семеновича його побратими. Сьогодні рідні, друзі, товариші по службі й жителі всієї Берестечківської громади схиляють голови перед мужністю і патріотизмом полеглого воїна, нагадуючи кожному одвічне – Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь