Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ БЕРЕСТЕЧКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКЛИКАЄ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ДІТЕЙ

Дата: 07.07.2022 10:16
Кількість переглядів: 2226

6 липня начальником Служби у справах дітей Ольгою Градовою, фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді ЦНСП Юлією Киричук і секретарем Берестечківської міської ради Орисею Максимець було проведено профілактичний захід-рейд у місті Берестечку. Він мав на меті виявлення сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки щодо виховання й утримання неповнолітніх дітей, а також сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в сім’ях.

У ході рейду було відвідано сімї, які перебувають на профілактичному обліку Служби у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Робота Служби у справах дітей Берестечківської міської ради спрямована на реалізацію державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячої бездоглядності та безпритульності, забезпечення соціального захисту дітей, які проживають на території Берестечківської громади з метою захисту їх прав та інтересів.

Враховуючи вищесказане Служба у справах дітей звертається до всіх небайдужих жителів громади та просить вчасно інформувати щодо проблем у сім’ях, зокрема про ухилення батьків від виконання ними батьківських обов’язків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь