Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ОСВІТНІ РЕСУРСИ ВІДКРИЛИ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

Дата: 14.04.2022 11:41
Кількість переглядів: 993

Через війну багато українців втратили роботу або можливість її виконувати і змушені в короткі строки опановувати нові навички й знання. На щастя, багато освітніх проєктів надають безкоштовний доступ до своїх ресурсів. Зібрали для вас список онлайн-платформ, мобільних застосунків, вебінарів, курсів і практикумів на будь-який смак.

 

ПЛАТФОРМИ ТА ДОДАТКИ

Дія. Цифрова Освіта національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності. Надається вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Можна ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку.

https://osvita.diia.gov.ua/

 

Prometheus — ресурс з доступом до безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від інформаційної гігієни до управління фінансами.

 

 

Кампстер — інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу та ін.

https://www.thecampster.com/ua/course/category?slug=%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8

 

Genius.Space — навчальна онлайн-платформа, де можна опанувати нову професію, відкрила українцям безкоштовний доступ до всіх своїх курсів. Щоб почати навчання, оберіть одну з програм (інтернет-маркетинг, SMM, дизайн, управління тощо) та заповніть анкету учасника. Протягом 24-72 годин команда платформи перевірить ваші дані та надішле доступ на e-mail.

https://events.genius.space/free/

 

Coursera — ресурс з курсами та лекціями від більш ніж 200 провідних світових університетів та компаній. Багато з них можна пройти безкоштовно англійською або російською мовою після реєстрації. Також ЗВО та студентам з України компанія пропонує безкоштовні курси в Coursera for Campus. Щоб отримати до них доступ працівникам університетів або коледжів потрібно зареєструватися за посиланням.

https://www.coursera.org/

 

ВУМ online — освітня ініціатива, яка поширює ідеї і сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні. Пропонують різноманітні просвітницькі курси про волонтерство, журналістику рішень, економічну грамотність громадянина тощо.

https://vumonline.ua/courses/

 

КУРСИ, ЛЕКЦІЇ, ВЕБІНАРИ

Онлайн-курси Google: Digital Workshop - безкоштовні навчальні матеріали, які допоможуть розвивати бізнес чи кар’єру. Можна обирати окремі модулі або пройти весь курс.

https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-ua/courses

 

Серія вебінарів «Реальність без ілюзій» від Бізнес-школи УКУ та Центру Лідерства УКУ про кризове лідерство, життєстійкість, обмеженість ресурсів, дії бізнесу та HR-фахівців у нестабільний час тощо.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLsD7yywP8ENhq-LAgRDskDUmTveeiLbZP

 

Курс з вивчення мови програмування C# від CyberBionic Systematics. Курс проходитиме у форматі живих онлайн-вебінарів українською мовою з 21 березня по 22 квітня 2022 року. Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC3vtC_6BqbMaRCHzEC7loUipe4-oq0617P72CTFEDm1xw0w/viewform)

https://happymonday.ua/event/kurs-c-startovyj

 

Курси конструювання одягу від школи Pushka — відкрили безкоштовний доступ до трьох пакетів «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне Занурення» та «Дизайн-Конструювання Одягу» для всіх українців до 15 квітня. Щоб отримати доступ, треба написати їм в дірект в інстаграм (https://www.instagram.com/pushka.school/) кодове слово «Паляниця».

https://www.pushka-school.com.ua/

 

Курс Основи вебдизайну від вебдизайнерки з 8-річним досвідом Надії Акимової.

https://www.web-factory.pro/ua

 

Школа бізнесу Нова пошта надає можливість власникам малого та середнього бізнесу в регіонах України отримати ключові знання для розвитку власної справи.

https://online.novaposhta.education/

 

ВИВЧЕННЯ МОВ

Busuu — платформа для вивчення іноземних мов надає українцям безкоштовний доступ до преміум-підписки.

https://www.busuu.com/ru/c/ukraina-navchaisya-bezkoshtovno

 

LingQ — онлайн-ресурс відкриває преміум-акаунт для українців (доступні 24 мови). Для активації потрібно написати в підтримку.

https://www.lingq.com/uk/

 

Drops — додаток для вивчення 43+ мов відкриває для українців преміум-доступ на рік. Після реєстрації протягом 48 годин має прийти спеціальний промокод, якщо не прийшов — треба написати у підтримку.

https://languagedrops.com/

 

Ling App — додаток зробили безкоштовним для українців.

https://ling-app.com/

 

uTalk — додаток з вивчення найуживаніших слів будь-якої зі 149 мов доступний для українців безкоштовно.

https://www.store.utalk.com/ukrainianchoose

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь